Co. τεχνολογίας του Πεκίνου Anchorfree, ΕΠΕ

Ποιότητα πρώτα, ικανοποίηση πελατών, δημιουργικότητα και δυνατότητα για καινοτομίες, διοικητική πρόοδος

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Beijing Anchorfree Technology Co., Ltd

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Anchorfree Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Anchorfree Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Καλός προμηθευτής! και θα τοποθετήσουμε τη διαταγή από σας την επόμενη φορά!

—— Ms.agnes kovacs

Η μηχανή λειτουργεί καλά και έχει την πολύ καλή ποιότητα, καλή υπηρεσία. Σας ευχαριστούμε!

—— Mr.jameson

Παρέχουν την καλή μηχανή την άριστη ποιότητα και τη λογική τιμή.

—— Ronaldo Silva Aguiar

Beijing Anchorfree Technology Co., Ltd

1 2 3
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Anchorfree
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

 

Η Co. τεχνολογίας του Πεκίνου Anchorfree, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2003, το οποίο είναι κυβέρνηση-υποστηριγμένη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας. το 2008, συμμετείχαμε στο Επιμελητήριο της Κίνας του διεθνούς εμπορίου (CCOIC) και χρησιμεύουμε ως ένα τιμητικό μέλος. Από την έναρξή της, η επιχείρηση έχει εμμείνει στη «ακεραιότητα, πραγματική καινοτόμος, προοδευτική» επιχειρησιακή φιλοσοφία, που επιμένει «στο επαγγελματικό, εξαιρετικό» σύνθημα, που εστιάζει στην Ε&Α, την κατασκευή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία των μη καταπατητικών ιατρικών και καλλυντικών εξοπλισμών.

 

Εν τω μεταξύ, βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων, τα τεχνικά πρότυπα και την ποιότητα υπηρεσιών, καταβάλλοντας πάντα καλύτερες προσπάθειες να παρέχουμε τα καλύτερες προϊόντα και τη τεχνική υποστήριξη για τους σφαιρικούς αγοραστές. Μέχρι σχεδόν 10 έτη σκληρής δουλειάς στην εγχώρια αγορά, η επιχείρηση κέρδισε μια καλή φήμη και μια γρήγορη ανάπτυξη. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα μας καλύπτουν 7 σειρές όπως το κλασματικό λέιζερ του CO2, κλασματικό λέιζερ μέσος-υπέρυθρων ακτίνων 1550nm, λέιζερ διόδων αφαίρεσης τρίχας 808NM, IPL (έντονο παλόμενο φως), RF (RF), ε-ελαφρύς, αεριωθούμενο σύστημα οξυγόνου νερού, κενό/δημιουργία κοιλότητας/cryolipolysis system.etc. Αυτά τα συνολικά περίπου 50 πρότυπα εξάγονται σε πέντε ηπείρους σε πάνω από 80 χώρες. Το 2007 ολοκληρώσαμε τη διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001 και ISO13485 ως πρώτη στην Κίνα.

 

Με τις προσπάθειες στη μεγάλη πλειοψηφία των προϊόντων μας έχει δοθεί η ιατρική πιστοποίηση CE έχουμε ιδρύσει ένα ισχυρό κέντρο Ε&Α με σχεδόν 30 ανθρώπους στην ομάδα Ε&Α. διάφορα ερευνητικά αποτελέσματά μας έχουν γεμίσει τα εσωτερικά κενά και αποκτημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, μεταξύ των οποίων 4 αποτελέσματα πήραν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, 8 αποκτημένα αποτελέσματα διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης. Το Πεκίνο Anchorfree προωθεί ενεργά τη διεθνή στρατηγική ανάπτυξης, και έχει καθιερώσει μια στενή εργασιακή σχέση με πολλούς διεθνείς γνωστούς πράκτορες.

 

Έχουμε την οργάνωση διακλαδιζόμαστε στο εξωτερικό όπως τη Co. Anchorfree (Ιαπωνία), ΕΠΕ, διεθνής Co. Anchorfree (Χονγκ Κονγκ), ΕΠΕ, BTF.etc. Στο μέλλον θα αυξήσουμε ακόμα τις προσπάθειες διεθνών αγορών να επεκτείνουμε και να προωθήσουμε την προοδευτική πραγματοποίηση του μαρκαρίσματος, μάρκετινγκ, ομάδα, τεχνολογία, διαχείριση για να συναντήσουμε τα διεθνή πρότυπα.

 

Κοιτάζοντας μπροστά, θα επωφεληθούμε της ευκαιρίας να αυξήσουμε τη δυνατότητα καινοτομίας προϊόντων, να επιταχύνουμε τη διαδικασία της διεθνοποίησης, και να επιτύχουμε την ανάπτυξη κλίμακας των οικονομικών πηδημάτων. Τα όρια Anchorfree για να γίνουν διεθνώς ανταγωνιστική, διεθνώς διάσημη κύρια επιχείρηση των ιατρικών και εξοπλισμών ομορφιάς, για να καθιερώσουν «Anchorfree» ως διεθνές εμπορικό σήμα, για να επιτύχουν το όνειρο «ξεπληρώνουν στην κοινότητα και εξυπηρετούν για τον πελάτη» των ανθρώπων Anchorfree!

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Anchorfree Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Andrew Hoo

Τηλ.:: 86-010-15010869712

Φαξ: 86-10-81502271

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς